Tchang Kiang By Yangtze - Montreal Chinese Cuisine
Tchang Kiang By Yangtze Montreal Chinese restaurant
Cuisine: Chinese Bring Your Own Wine (BYOW)/Apportez votre vin (AVV): No Live Entertainment=No
Chinese, Comfort Food, Seafood/Fish, Vegetarian, Szechuan
YANGTZE RESTAURANT had been established at 4645 Van Horne Avenue for more than 55 years.
•Named after the Yangtze River, the longest waterway in Asia, represents an important gateway into China’s rich culture and history.
•Being one of the first neighbourhood Chinese restaurants in Montreal, it is renowned for its family dining experience, and has enjoyed a large and loyal clientele since its inception.
•This proud “institution”, as its regulars like to call it, is famous for its Egg Rolls which have been called the “best in town”.
•In addition to those golden delicacies, the Wonton Soup, Yangtze Spare Ribs, Pineapple Chicken and Shrimps with Lobster Sauce are also favourites among Montrealers as well as former residents of the city who flock back when visiting.
TCHANG KIANG RESTAURANT, was founded more than 35 years ago.
•This establishment was appreciated by many loyal customers and is long recognized as one of the outstanding Chinese restaurants within the NDG area.
•It is particularly famous for its delicious Kou Tien (Chinese dumplings).
•Along with its many other Szechuan and Peking speciality dishes, this restaurant will surely satisfy any cravings.
RESTAURANT YANGTZE, a été établi au 4645 Avenue Van Horne pour plus de 55 ans.
•Nommé après la rivière Yangtze, l’une des plus longues en existence en Asie, ceci représente un passage vers la riche diversité culturelle et historique de la Chine.
•Étant un des premiers restaurants de son genre du quartier à Montréal, il fut reconnu pour son expérience gastronomique familiale et a eu le privilège d’avoir une clientèle loyale à lui-même depuis son inauguration.
•Cette fière « institution », comme ses clients réguliers aiment bien l’appeler, est fameux pour ses Egg Rolls (pâtés impériaux) et ont étés reconnus comme étant les « meilleurs de la ville ».
•En outre de ses délices dorés, la Soupe Wonton, les Côtes Levées Yangtze, le Poulet aux Ananas et les Crevettes à la Sauce d’Homard sont aussi des préférés auprès des Montréalais et des anciens résidents de la ville qui reviennent pour revivre l’expérience exceptionnelle lorsqu’ils sont de passage.
RESTAURANT TCHANG KIANG a été fondé il y a plus de 35 ans.
•Cet établissement était apprécié par de nombreux clients loyaux et est reconnu en étant un restaurant chinois exceptionnel dans l’arrondissement de NDG.
•Il est particulièrement fameux pour ses délicieux Kou Tien (raviolis chinois).
•En compagnie de ses plusieurs autres plats de spécialités Sichuan et Pékinoise, ce restaurant garanti de plaire à tous les goûts.
Address: 6066 rue Sherbrooke O, Montreal, H4A 1Y1
Google news about Tchang Kiang By Yangtze Montreal
Latest Tweets about Tchang Kiang By Yangtze Montreal