Les 400 Coups - Montreal General Cuisine
Les 400 Coups Montreal General restaurant
Cuisine: General Bring Your Own Wine (BYOW)/Apportez votre vin (AVV): No Live Entertainment=No
Après avoir fait les 400 coups, nous avons finalement décidé d’ouvrir notre restaurant à nous. Nous c’est : Marc-André Jetté en cuisine, Patrice Demers en pâtisserie et Marie-Josée Beaudoin en salle à manger. À nous trois, nous formons une équipe de passionnés de restauration, de bouffe et de vin qui rêvons d’ouvrir notre restaurant depuis des mois. Après avoir travaillé ensemble et fait quelques coups! depuis deux ans, nous savons exactement ce que nous voulons pour notre clientèle : un espace chaleureux, une cuisine raffinée et inspirée ainsi qu’une expérience stimulante et enrichissante.
Nous voulons donc vous offrir un restaurant sympathique, qui propose une cuisine saisonnière, utilisant le plus possible des ingrédients locaux et le talent d’ici.
About the restaurant...After having done '' les 400 coups'' (literal translation: the 400 tricks) , we finally decided to open our own restaurant. We being: Marc-André Jetté as the executive chef, Patrice Demers as the pastry chef and Marie-Josée Beaudoin as the Sommelier. All three of us form a team passionate about the restaurant, food and wine industry which has led us to dream about opening our own restaurant for several months. After having worked together for the past two years and having done a few tricks of our own, we knew exactly what we wanted for our clientele: a cozy space, a refined and inspired cuisine as well as a stimulating and enriching experience.
We therefore want to offer you an appealing restaurant which proposes a seasonal cuisine with a focus on using local ingredients and promoting our local talent.
For more information about 'Les 400 Coups' please visit: http://www.les400coups.ca/
Address: 400, rue Notre-Dame E, Montreal, Quebec H2Y 1C8
Google news about Les 400 Coups Montreal
Latest Tweets about Les 400 Coups Montreal