Renard Artisan Bistro - Montréal Regional Cuisine

Renard Artisan Bistro Montréal Regional restaurant

Cuisine: Regional     Bring Your Own Wine (BYOW)/Apportez votre vin (AVV): No     Live Entertainment=No

Bistro, Market, Regional, Contemporary/Modern, Creative, French
Renard Artisan Bistro: Contemporary cuisine on the Plateau. In a cosy 34 seat restaurant, discover Quebec's local, organic and wild products. On the blackboard, the daily menu is inspired by chef owner Jason Nelsons' weekly visits to farms around Quebec as well as Montreal's local markets. From home made organic butter, fiddleheads he forages himself, organic offal, to local beers and liqueurs, Renard boasts an impressive list of Quebec home-grown products.

Renard Artisan Bistro propose une cuisine contemporaine. Situé sur le Plateau, ce charmant restaurant de 34 couverts présente une riche gamme de produits du Québec, bio ou sauvages. Sur l’ardoise, le menu change régulièrement, selon l’inspiration du chef propriétaire, Jason Nelsons, et les produits qu’il aura glané au gré de ses escapades hebdomadaires dans la campagne québécoise ou de ses visites dans les marchés fermiers de Montréal. Beurre maison bio, têtes de violon cueillies dans les champs, abats biologiques ou bières et boissons locales, autant de produits bien d’ici à déguster dans une atmosphère détendue.


For more information about 'Renard Artisan Bistro' please visit: http://www.renardbistro.ca/

Address: 330 ave. du Mont-Royal E, Montreal, H2T 1P7

Google news about Renard Artisan Bistro Montréal

Latest Tweets about Renard Artisan Bistro Montréal

You may also be interested in the following ads