Bar & Boeuf - Montreal General Cuisine

Cuisine: General
Bring Your Own Wine (BYOW)/Apportez votre vin (AVV): No
Live Entertainment: No

Located in Old Montreal at the heart of the financial district, in a historic landmark, the restaurant is divided into two distinct floors which can seat up to 160 people. Warm and refined, while chic and relaxing, Bar & Boeuf has become an ideal spot for anyone seeking to experience evolving seasonal menus that feature traditional ingredients paired with a fresh approach that emphasizes casual elegance, integrity and taste, together with the shared pleasures of the table.
Diplômé de l'École Hôtelière de Laval en 2004, Simon Mathys a complété ses études tout en travaillant au St-Christophe sous la direction de Stéphane Charpentier. Par la suite, il est allé travailler pendant plus de deux ans au Laurie Raphael de Québec sous la direction de Daniel Vezina. Voulant constamment améliorer ses aptitudes culinaires, Simon a obtenu un stage en France au restaurant étoilé du Guide Michelin La Ferme de l'Hospital.

À son retour à Montréal, il travailla sous la direction de Stelio Perombelon en tant que sous-chef à Les Cons Servent pendant plus d'une année.

En avril 2011, il réalisera son rêve d'atteindre le statut de chef exécutif, au Bar & Boeuf.

For more information about 'Bar & Boeuf' please visit: http://www.baretboeuf.com/

Address: 500 rue McGill, Montreal, Quebec Canada H2Y 2H6


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